Producator confectii metalice VidasMET
warranty (1)
Fabricat in Romania
quality
Garantie 7 ani
team (1)
Proiecte personalizate
express-delivery (1)
Transport National

Balustradă stradală VDS324

Prețul inițial a fost: 820,00 lei.Prețul curent este: 735,00 lei. (fara TVA)

 

Descriere

Balustrada este special concepută pentru protecția maximă a siguranței în afara școlilor este soluția ideală pentru a asigura un mediu sigur și securizat pentru elevi și personalul școlar.

Această balustradă oferă o barieră robustă și durabilă, concepută să prevină potențialele pericole și să reducă riscul de accidente.

Caracteristici :

  • Siguranță maximă: Prioritatea noastră este siguranța copiilor și a celor implicați în mediul școlar. Balustrada este proiectată pentru a oferi o protecție maximă împotriva căderilor și a accesului neautorizat în zona școlară. Aceasta este realizată din materiale rezistente și conforme cu standardele de siguranță.
  • Durabilitate și rezistență: Balustrada este fabricată din materiale de calitate superioară, cum ar fi oțelul , care asigură o rezistență crescută la impact și condiții meteorologice adverse. Aceasta este construită pentru a rezista uzurii și utilizării intensive pe termen lung.
  • Design estetic și funcțional: În timp ce prioritățile noastre sunt siguranța și funcționalitatea, balustrada  oferă și un design estetic. Aceasta poate fi adaptată pentru a se potrivi cu aspectul arhitectural al școlii, asigurându-se că se îmbină armonios cu mediul înconjurător.
  • Ușor de instalat și întreținut: Balustrada noastră este concepută pentru a facilita instalarea și întreținerea fără efort.
  • Personalizare și opțiuni suplimentare: Înțelegem că fiecare școală are nevoi specifice, motiv pentru care oferim opțiuni de personalizare pentru balustradă, inclusiv dimensiuni, finisaje și accesorii suplimentare.

 

Specificatii

Model Lungime Înălțime  Plasa
VDS324 1580 mm 1000 mm 50x50x3 mm
  • Vidas MET  produce o gama variata de protectii anti-coliziune pentru stalpi si colturi. De asemenea, pentru proiecte individuale, tinem cont de dimensiunile, culoarea, diametrul țevii solicitate de client, precum și grosimea profilului. În acest scop, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: office@vidas.ro

Achizitioneaza produsele Vidas MET prin platforma SEAP.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Salutare!

Sunt Vlad, consultant Vidas MET si sunt aici sa te ajut.

Ai nevoie de mai multe informatii despre Balustradă stradală VDS324?
Call Now Button