Producator confectii metalice VidasMET
warranty (1)
Fabricat in Romania
quality
Garantie 7 ani
team (1)
Proiecte personalizate
express-delivery (1)
Transport National

Balustradă stradală VDS323

Prețul inițial a fost: 640,00 lei.Prețul curent este: 595,00 lei. (fara TVA)

 

Descriere

Balustrada cu vârf în formă de dom și design modern este o soluție elegantă și funcțională pentru a completa orice spațiu și a asigura siguranța necesară. Această balustradă este fabricată din materiale durabile și prezintă un design contemporan, îmbinând utilitatea cu aspectul estetic atrăgător.

Caracteristici :

  • Design Modern: Balustrada are un design contemporan și estetic plăcut, adăugând o notă de eleganță și stil în orice mediu. Vârful în formă de dom oferă un aspect sofisticat și modern, care se potrivește cu diverse stiluri arhitecturale.

 

  • Durabilitate și Calitate Superioară: Fabricată din materiale de înaltă calitate, precum oțelul , această balustradă este concepută să reziste în timp și să suporte condițiile de utilizare intense.

 

  • Siguranță și Stabilitate: Balustrada oferă o protecție solidă și sigură, asigurându-se că spațiul este separat în mod corespunzător și că nu există riscuri de cădere accidentală. Designul cu vârf în formă de dom asigură o suprafață netedă și sigură pentru sprijinirea mâinilor.

 

Model Lungime Adâncime Înălțime 
VDS323 1580 mm 40 mm 1000 mm

 

Vidas MET  produce o gama variata de protectii anti-coliziune pentru stalpi si colturi. De asemenea, pentru proiecte individuale, tinem cont de dimensiunile, culoarea, diametrul țevii solicitate de client, precum și grosimea profilului. În acest scop, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: office@vidas.ro

Achizitioneaza produsele Vidas MET prin platforma SEAP.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Salutare!

Sunt Vlad, consultant Vidas MET si sunt aici sa te ajut.

Ai nevoie de mai multe informatii despre Balustradă stradală VDS323?
Call Now Button