Producator confectii metalice VidasMET
warranty (1)
Fabricat in Romania
quality
Garantie 7 ani
team (1)
Proiecte personalizate
express-delivery (1)
Transport National

Servicii

Serviciile Vidas MET

Debitare CNC cu jet de plasma

Utilajele de debitat CNC Koike sunt construite robust, folosind componente de cea mai înaltă calitate, pentru a oferi performanță și acuratețe in debitarea reperelor. Cu generator de plasmă Hypertherme, putem sa debitam tabla de otel cu grosimi de pana la 25 mm. Fiecare mașină de tăiat Koike este proiectată și dezvoltată în Statele Unite.

Debitare ghilotina CNC

Foarfeca ghilotina hidraulica cu tampon de reglare controlat CNC, ne ajuta sa avem o capacitate mare de procesare a foilor de tabla. Utilajul poate sa debiteze foi de tabla cu grosimea cuprinsa intre 0.8 mm si 6 mm si lungime de taiere de pana la 3 m.

Indoire abkant CNC

Utilajul abkant CNC ne permite sa indoim foi de tabla otel si alte materiale la diferite unghiuri in functie de aplicatie. Firma noastra este dotata cu prese hidraulice tip abaknt CNC cu lungimi de lucru de 800 mm si 3000 mm.

Capacitatea utilajului

Mese de sudura Sigmund

Firma noastra detine la fiecare post de lucru mese de montaj Sigmund Professional Extreme 8.8 care sunt fabricate dintr-un otel special pentru scule și în plus Plasmanitrate. Având în vedere duritatea puternică la suprafață, aceste tabele au o rezistență mare la impacturi puternice și la coroziune. Datorită capacității portante crescute este potrivită pentru lucrul cu componente foarte grele.

x7-inuse-16

Indoire teava CNC

Utilajul de indoit teava CNC este o masina cu productivitate mare, care ne ajuta sa confectionam majoritatea pieselor care sunt realizate din teava cu diametru si au nevoie de o indoire in scurt. Fiind un utilaj cu comanda numerica faciliteaza multiplicarea reperelor cu precizie.

Mașină de roluit profile

Mașină de roluit profile cu distanță variabilă a rolelor ne permite sa executam o gamă largă de aplicații. Prin deplasarea rolelor laterale auto-ajustabile, posibilitățile cresc.

elektrickazakruzovackaprofilovmetallkraftz100

Roluire table

Valtul de table este construit pentru a realiza operatiuni de roluire a foilor metalice cu lungime maxima de 1250 mm si grosimi de pana la 3 mm. Dimensiunea interioara minima a pieselor roluite este de 200 mm.

Sudura Mig Mag

Operatii de sudura cu fir metalic in mediu protector de gaz (metal inert gaz MIG, respective metal active gaz MAG). Procedeul de sudura este executat de personal calificat cu ajutorul echipamentelor de sudura LINCON si FRONIUS.

Vopsitorie industriala performanta

Finisajul prin vopsirea electrostatica este de cea mai inalta calitate. Acesta este neted si cu o durabilitate foarte mare. Piesa care se vopseste primeste o incarcatura negativa de la un electrod incarcat negativ. Astfel, vopseaua se prinde mult mai bine avand o incarcatura pozitiva. De aceea vopsirea electrostatica este cea mai recomandata metoda pentru finisajul multor tipuri de confectii metalice.

Achizitioneaza produsele Vidas MET prin platforma SEAP.

Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Call Now Button