Producator confectii metalice VidasMET
warranty (1)
Fabricat in Romania
quality
Garantie 7 ani
team (1)
Proiecte personalizate
express-delivery (1)
Transport National

Balustradă stradală VDS325

Prețul inițial a fost: 920,00 lei.Prețul curent este: 845,00 lei. (fara TVA)

 

Descriere

Balustrada  special concepută pentru separarea pietonilor de trafic este soluția ideală pentru a asigura o diviziune clară și sigură între zonele pietonale și traficul vehiculelor.

Caracteristici :

  • Siguranță maximă: Principalul nostru obiectiv este siguranța pietonilor în apropierea traficului vehicular. Balustrada este proiectată pentru a oferi o separare clară și sigură între pietoni și mașini, minimizând riscul de accidente sau coliziuni.
  • Durabilitate și rezistență: Balustrada este fabricată din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul, pentru a asigura durabilitate și rezistență în fața condițiilor de utilizare intense. Aceasta este construită să reziste la impact și uzură, asigurând o lungă durată de viață.
  • Design funcțional și estetic: Balustrada noastră nu doar îndeplinește scopul funcțional de separare a pietonilor de trafic, ci are și un design estetic plăcut.
  • Ușor de instalat și întreținut: Balustrada noastră este proiectată pentru o instalare rapidă și ușoară, reducând timpul și efortul necesare. De asemenea, necesită un întreținere minimă, asigurând un cost total deținerii redus pe termen lung.
  • Opțiuni personalizate: Înțelegem că fiecare mediu are nevoi specifice, motiv pentru care oferim opțiuni de personalizare, inclusiv dimensiuni și finisaje diferite, pentru a se potrivi perfect cu cerințele și preferințele specifice ale proiectului.
  • Fabricație de oțel
  • Alegerea culorilor
  • Adaptarea confectionarii pentru betonare.

 

Specificatii

Model Lungime Lățime Diametru profil longitudinal  Diametru profil stâlp
VDS325 1580 mm 1000 mm 50 mm 76 mm

 

Vidas MET  produce o gama variata de protectii anti-coliziune pentru stalpi si colturi. De asemenea, pentru proiecte individuale, tinem cont de dimensiunile, culoarea, diametrul țevii solicitate de client, precum și grosimea profilului. În acest scop, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: office@vidas.ro

Achizitioneaza produsele Vidas MET prin platforma SEAP.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Salutare!

Sunt Vlad, consultant Vidas MET si sunt aici sa te ajut.

Ai nevoie de mai multe informatii despre Balustradă stradală VDS325?
Call Now Button