Producator confectii metalice VidasMET
warranty (1)
Fabricat in Romania
quality
Garantie 7 ani
team (1)
Proiecte personalizate
express-delivery (1)
Transport National

Masa cu doua banci outdoor

Prețul inițial a fost: 2.625,00 lei.Prețul curent este: 2.573,00 lei. (fara TVA)

 

Descriere

 

  • Masa 6 persoane;
  • Structura solida din otel cu profil 50x50x2mm;
  • Placat cu lemn rasinos;

Structura metalica se poate vopsi in orice nuata RAL.

Acest tip de masa cu doua banci outdoor se foloseste atat pentru gradinile proprietatilor rezidentiale, pentru zone de recreere din incinta parcurilor industriale dar si pe domeniul public.

Specificatii

Model Vds082
Dimensiuni (Lxlxh) 1700x1600x750 mm
Inaltime banca 400 mm
Latime blat  750 mm
Placaj Lamele lemn
Finisaj standard RAL7016 Gri Antracit

Masa de picnic premium produsa de Vidas Met cu structura de otel si placata cu lemn tratat este o piesa de mobilier de exterior eleganta si durabila, ideala pentru petrecerea timpului liber in aer liber. Structura din otel confera stabilitate si rezistenta in timp, iar blatul mesei placat cu lemn tratat adauga o nota naturala si calda, ce se integreaza perfect cu peisajul exterior.

Suprafata mesei este suficient de mare pentru a gazdui confortabil pana la 6-8 persoane si este usor de curatat si intretinut, ceea ce o face ideala atat pentru spatiile rezidentiale dar si pentru domeniul public. Design-ul minimalist si functional al mesei completeaza atmosfera relaxanta a spatiului exterior, oferind un loc confortabil pentru servirea mesei in timpul zilelor insorite sau al serilor placute de vara.

Vidas MET este producator de confectii metalice cu o fabrica dotata cu utilaje care permit realizarea unei game variate de produse . In cazul in care dimensiunile sau solutiile constructive prezentate necesita ajustari pentru aplicatiile dumneavoastra , ne puteti solicita sa realizam confectia metalica de care aveti nevoie pe baza de comanda .

Achizitioneaza produsele Vidas MET prin platforma SEAP.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Salutare!

Sunt Vlad, consultant Vidas MET si sunt aici sa te ajut.

Ai nevoie de mai multe informatii despre Masa cu doua banci outdoor?
Call Now Button