Producator confectii metalice VidasMET
warranty (1)
Fabricat in Romania
quality
Garantie 7 ani
team (1)
Proiecte personalizate
express-delivery (1)
Transport National

Rastel metalic pentru biciclete VDS085

895,00 lei (fara TVA)

 

Descriere

  • Orificii prindere in pardoseala;
  • Elemente modulare;
  • Posibilitate de a parca 4 biciclete pe o singura parte intr-un singur modul;
  • Suportii pot fi vopsiti intr-una din nuantele prezentate mai jos sau se pot zinca.

Rastel metalic pentru bicilete are un design modern si placut, suportii pentru biciclete sunt fabricati din tabla de otel de 3 mm. Suportii pentru biciclete se pot monta atat pe domenoiul public cat si in zone comerciale. Materialele solide folosite permit utilizarea rastelurilor in locuri foarte aglomerate.

Specificatii

 

Model VDS085
Material Otel
Lungime 1250 mm
Latime 620 mm
Inaltime 250 mm
Capacitate 7 orificii parcare
Finisaj Vopsit in camp electrostatic

 

Suportii de biciclete produsi in fabrica Vidas MET sunt confecționati din materiale de calitate superioară, din oțel sau inox, ceea ce le conferă o rezistență și o durabilitate excelentă. Aceste rasteluri sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat și instalat, fiind ideale pentru spații de depozitare a bicicletelor în garaje, parcări sau spații publice. Designul lor simplu, dar robust, îi face să fie compatibili cu o gamă largă de modele de biciclete și să poată susține mai multe biciclete simultan, economisind astfel spațiu. În plus, rastelurile sunt fabricate în conformitate cu cele mai recente standarde de calitate, astfel încât să poată fi utilizate în condiții de siguranță și să reziste la uzură în timp.

Vidas MET este producator de confectii metalice cu o fabrica dotata cu utilaje care permit realizarea unei game variate de produse . In cazul in care dimensiunile sau solutiile constructive prezentate necesita ajustari pentru aplicatiile dumneavoastra, ne puteti solicita la adresa de email office@vidas.ro sa realizam confectia metalica de care aveti nevoie.

 

Achizitioneaza produsele Vidas MET prin platforma SEAP.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Salutare!

Sunt Vlad, consultant Vidas MET si sunt aici sa te ajut.

Ai nevoie de mai multe informatii despre Rastel metalic pentru biciclete VDS085?
Call Now Button