Producator confectii metalice VidasMET
warranty (1)
Fabricat in Romania
quality
Garantie 7 ani
team (1)
Proiecte personalizate
express-delivery (1)
Transport National
blog

Cum poti imbunatati viteza de miscare a produselor in depozitul tau

Echipamentele potrivite sunt esentiale pentru companiile ce au ca activitate incarcarea-descarcarea marfii, iar cel mai utilizat din aceasta categorie este celebrul carucior marfa, util pentru micsorarea costurilor prin optimizarea perioadei de lucru.

Selectarea acestui echipament de ridicare si transport se face in functie de tipul operatiunii care urmeaza a fi realizata, de greutatea maxima, ca de altfel, de inaltimea maxima la care urmeaza ca sarcina sa fie ridicata, precum si de randamentul necesar.

Vidas MET pune la dispozitie diverse categorii de carucioare marfa, pentru a indeplini o gama variata de necesitati ale clientilor, la cel mai bun raport calitate/pret. Considerate accesorii fundamentale in multe domenii de lucru, carucioarele pentru marfa sunt concepute pentru a usura munca in depozite la manipularea produselor de diferite greutati si dimensiuni, contribuind, in acelasi timp, la reducerea potentialului de ranire si vatamare la locul de munca.

Intr-un domeniu in care transportul si manipularea marfurilor face parte din activitatea zilnica, utilizarea echipamentului potrivit este direct proportionala cu cresterea productivitatii. Prin urmare, un carucior marfa de calitate poate facilita si accelera operatiunile de manipulare din depozite,  in multiple domenii, fiind gasit intr-o varietate de forme si dimensiuni.

Magazinul online Vidas.ro dispune de o gama variata de carucioare de marfa care pot fi utilizate cu succes in diferite domenii de lucru:

Carucior tip platforma, cu platforma din tabla sau placaj fibrolemnos

Carucior cu bara de ghidaj, respectiv, cu bara de manipulare, si suprafata de incarcare din teava cu profil rotund

Carucior cu bara de ghidaj si suprafata de incarcare din cutie plastic EURO

Carucior cu bara de ghidaj si suprafata de incarcare din rama cornier

Carucior marfa etajat, structura metalica, cu suprafata de incarcare din placaj fibrolemnos, tabla

Carucior placat cu panou fibrolemnos si cu 2, 3 sau pereti

Carut Marfa
  • Carucior marfa placat cu plasa de sarma si constructie robusta, sudata din profile de otel.
Carut Marfa

Toate aceste modele sunt ideale pentru transportarea sigura si rapida a marfurilor grele din depozite si hale, birouri, magazine, hoteluri. Unele dintre ele sunt insotite inclusiv de un video de prezentare, pentru a facilita alegerea clientului in ceea ce priveste achizitionarea unor modele cu diferite configuratii.

La realizarea lor sunt utilizate doar materiale premium, de calitate, din tabla otel vopsit in camp electrostic, cu un impact direct asupra rigiditatii si rezistentei lor. Carucioarele pentru depozit reprezinta o solutie inteligenta pentru un transport rapid, fara dispozitive complicate. Riscul de deformare a platformei sub influenta greutatii este minimizat, dispozitivele oferind confort, rezistenta la rulare, uzura, si utilizare fara probleme.

Otelul, mult mai fiabil decat alte materiale, este potrivit atat in aplicatii comerciale, cat si in aplicatii industriale. Fiabilitatea rotilor este si ea la fel importanta pentru carucioarele de la Vidas MET, acestea fiind special concepute pentru a determina calitatea si confortul muncii.

Magazinul online vidas.ro pune la dispozitia clientilor sai doar produse din materiale atent alese, cu un design ireprosabil, calitate premium si confort sporit, regasit in fiecare detaliu tehnic al unui carucior marfa multifunctional.

Share :
Comments

Post a Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Achizitioneaza produsele Vidas MET prin platforma SEAP.

Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Call Now Button